ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Είναι ασφαλές να αγοράσω από το SoPuppies.gr;

Απόλυτα ασφαλές. Καθημερινά η ομάδα του SoPuppies.gr μεριμνά για την ασφαλή και γρήγορη πλοήγηση στην ιστοσελίδα και τη φερεγγυότητα των συναλλαγών μέσα σε αυτή.

Μπορεί να εκδοθεί τιμολόγιο;

Ναι μπορούμε να σας εκδόσουμε Τιμολόγιο

Το σκυλάκι μου κάνει συνέχεια εμετό. Τι να κάνω;

Συνιστούμε σε όλους τους πελάτες να επικοινωνούν πάντοτε και να συμβουλεύονται τον κτηνίατρό τους για οποιοδήποτε εξειδικευμένο θέμα σε σχέση με το κατοικίδιό τους.

Ανανεώνονται τα προϊόντα τα οποία έχει εξαντληθεί;

Αν ένα προϊόν έχει εξαντληθεί, θα προσπαθήσουμε να το ανανεώσουμε όσο το δυνατόν συντομότερο. Αν δεν υπάρχει απόθεμα, θα το αποσύρουμε από την ιστοσελίδα

Σε πόσο καιρό θα φτάσει η παραγγελία μου;

Η παραγγελία σας θα φτάσει στον χώρο που έχετε επιλέξει από 1 έως 7 εργάσιμες ημέρες. Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητα του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

Άλλαξα γνώμη, θέλω να επιστρέψω την παραγγελία μου. Τι γίνεται τώρα;

Η φιλοσοφία του SoPuppies.gr είναι οι πελάτες να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι με την αγορά τους. Στην περίπτωση που κάτι δεν σας αρέσει ή δεν είναι έτσι όπως το έχετε φανταστεί, έχετε δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος. Επιστροφές ολόκληρης ή μέρος της παραγγελίας γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών και ΜΟΝΟ εφόσον δεν έχει αλλοιωθεί η συσκευασία των προϊόντων.

Χρέωση για τα μεταφορικά γίνεται μόνο κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων από το χώρο του πελάτη με Courier, ενώ φυσικά δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών αν η επιστροφή των προϊόντων γίνει στο σημείο παραλαβής του SoPuppies.gr

Μπορώ να πραγματοποιήσω την αγορά μου στο σημείο παραλαβής του sopuppies.gr;

Φυσικά το σημείο παραλαβής βρίσκεται Ναπολέοντος Ζέρβα 37, Καματερό, Αττική, Τ.Κ. 134 51. Μπορείτε να δείτε και αναλυτικά τον χάρτη.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με προϊόν, πού μπορώ να απευθυνθώ ;

Μπορείτε να απευθυνθείτε στο κεντρικό τηλέφωνο 2102322062 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@sopuppies.gr

Κάνε μια Ερώτηση

    24 Δημιουργημένα Άρθρα
    4346 Ικανοποιημένοι Πελάτες
    2 Έτος Λειτουργίας
    3487 Λυμένες απορίες